Acțiune de amploare a polițiștilor suceveni de verificare a legalității transporturilor de persoane

Poliţiştii rutieri desfăşoară, vineri, o acţiune de verificare a legalităţii transportului rutier de persoane, efectuate prin curse regulate şi ocazionale.politie (4)

 

Astfel, vineri dimineața, în baza Planului de acţiune aprobat la nivel naţional de şeful Poliţiei Române, chestorul de poliţie Bogdan Despescu, poliţiştii rutieri desfăşoară o acţiune de verificare a legalităţii transportului rutier de persoane, efectuate prin curse regulate şi ocazionale.

Poliţiştii suceveni acţionează pe raza municipiului reşedinţă de judeţ cu 6 echipaje, atât pe traseele de transport din municipiul Suceava cât şi la ieşirile din oraş către DN 17, DN 2 şi DN29.

De asemenea, alte 16 echpaje de poliţie acţionează pe raza judeţului, atât în interiorul localităţilor cât şi pe drumurile naţionale şi europene.

Poliţiştii atrag atenţia prestatorilor de servicii în domeniul transportului rutier să să respecte cu stricteţe legislaţia rutieră în vigoare.

„Totodată, solicităm cetăţenilor să nu apeleze la variante de transport neautorizate, punându-şi în pericol viaţa”, arată Poliția Suceava.(N.B.)