Mos Craciun „deghizat in politisti” a oferit cadouri persoanelor cu nevoi speciale


Intră acum și în grupul de

Conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Suceava a initiat în aceste zile o serie de actiuni umanitare premergatoare Sarbatorilor de iarna, venind astfel în sprijinul mai multor categorii de persoane cu nevoi speciale. Reprezentanti ai I.P.J. Suceava s-au deplasat la Caminul Filantropic de Întrajutorare a Batrânilor de la Manastirea Bogdanesti, unde au oferit daruri pentru cele 80 de persoane vârstnice aflate în întretinere, ce prezinta diverse probleme de sanatate.

Potrivit IPJ Suceava, ajutorul a constat în diverse alimente, dulciuri, bauturi racoritoare, fructe, medicamente, articole de igiena, îmbracaminte si încaltaminte, în valoare totala de 5.000 lei.

De asemenea, politistii s-au deplasat si la Spitalul de Bolnavi Cronici din orasul Siret, unde au oferit daruri pentru cele 135 de persoane internate (cu dizabilitati, deficiente fizice si psihice), constând în articole de uz personal, îmbracaminte, dulciuri, fructe si bauturi racoritoare, în valoare totala de 1.500 lei.

„Nu în ultimul rând, ne-am gândit si la familiile politistilor decedati, ce vor fi sprijinite financiar cu suma de 1.000 lei, dintr-un fond special constituit în acest sens” se precizeaza într-un comunicat al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de