Ionut „Pitbull” Atodiresei, cetatean de onoare al municipiului Falticeni


Intră acum și în grupul de

Ionut Atodiresei este de acum, cetatean de onoare al Municiului Falticeni, el completând astfel lista cu personalitati sportive ale municipiului, din care mai fac parte Maria Olaru, Vasile Nistor, Constantin Chiriac sau Mihaela Pohoata.

Sedinta respectiva a Consiliului Local Falticeni a fost una cu totul si cu totul speciala pentru demnitarii din Falticeni, motivul fiind prezenta la sedinta a lui Ionut Atodiresei. Primul punct pe ordinea de zi l-a constituit acordarea titlului de „cetatean de onoare” unuia dintre cei mai buni luptatori de kickboxing din tara.

Cei prezenti în sala de sedinta au putut revedea secvente din cele mai importante meciuri ale „Pitbull-ului” Atodiresei dar si sa admire centurile câstigate de acesta pâna în prezent.

Distinctia primita dar si aplauzele celor prezenti, l-au impresionat pe sportivul falticenean, care, vizibil emotionat, a avut serioase probleme în a-si aduce multumirile.

Titlul primit nu a fost singurul cadou din partea alesilor locali. Primarul Vasile Tofan l-a asigurat pe proaspatul ”cetatean de onoare al orasului” ca va face tot posibilul ca sa îi ofere în viitorul apropiat, un apartament în Falticeni.

În vârsta de 25 de ani, Ionut Atodiresei lupta din 2003 în galele profesioniste Local Kombat, el înregistrând doar 4 înfrângeri în cele 19 meciuri jucate. “Pitbull-ul” este detinatorul titlului european VKN la categoria 60, 200 kg. 


Intră acum și în grupul de