Fotbal : Primele probleme pentru CFR: Didi pierde returul


Intră acum și în grupul de

Au mai ramas 15 etape din cele 34 ale Ligii I si CFR Cluj viseaza cu ochii deschisi la primul titlu din istorie. „Am fost mai buni si am adunat punctele pe care le avem. Sunt convins ca vom acumula mai multe puncte în retur si o sa fim campioni”, a declarat presedintele „feroviarilor”, Iuliu Muresan. Din pacate pentru ardeleni, primele probleme cu adevarat importante nu au întârziat sa apara.

Evident, nu este vorba despre campania de achizitii, clujenii fiind lideri si la acest capitol, ci despre o accidentare care îi poate da peste cap planurile lui Ioan Andone. Dupa 19 etape în care „Falcosul” a avut tot lotul la dispozitie, tehnicianul CFR-ului va fi nevoit sa se descurce în primavara fara unul dintre cei mai în forma elevi de-ai sai, Didi. Dupa ce s-a accidentat în partida de la Timisoara, brazilianul a parasit România pentru a-si petrece Sarbatorile în tara sa natala.

Acolo, vedeta clujenilor a efectuat un RMN. Verdictul – catastrofal. Potrivit editiei tiparite a cotidianului Gazeta Sporturilor, Didi a fost diagnosticat cu ruptura de ligament colateral intern si de ligamente încrucisate, urmând a pierde returul campionatului în curs. „Urmeaza sa fie operat dupa Revelion, dupa care va începe perioada de recuperare. Nu va reveni pe gazon în urmatoarele trei luni. Îmi pare rau pentru el, pentru ca e un baiat extraordinar”, a declarat, mâhnit, Iuliu Muresan.


Intră acum și în grupul de