La braconat de porumbei pe Pasarela Burdujeni cu o arma fara acte


Intră acum și în grupul de

O patrula de jandarmi a depistat un tânar ce vâna mai multi porumbei  pe podul Burdujeni, cu o arma ce s-a dovedit a fi fara acte. Potrivit purtatorului de cuvânt al IJJ Suceava, locotenentul Bogdan Corneci, în prima zi de Craciun, în jurul orelor 19.30, în timp ce executau serviciul de ordine si siguranta publica pe raza municipiului resedinta de judet, membrii unei patrule din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Suceava (IJJ) au observat, în apropiere de Pasarela Burdujeni, un ATV în jurul caruia se aflau trei barbati.  

Pentru ca unul dintre barbati avea în mâna o arma si ca tragea în pasarile din copaci, jandarmii le-au solicitat sa înceteze activitatea si sa prezinte documentele de identitate si cele pentru detinerea armei. „În urma verificarilor efectuate împreuna cu lucratorii specializati ai I.P.J. Suceava, a rezultat faptul ca R. Lucian, de 24 ani, din municipiul Suceava, a introdus în tara, în mod ilegal, la data de 24.12.2007, o arma cu aer comprimat, pe care nu a declarat-o la organele de politie. În ziua de 25.12.2007, împreuna cu R. Florin, de 34 ani si R. Catalin, de 21 ani, ambii din municipiul Suceava, s-au deplasat în zona industriala a municipiului Suceava unde au împuscat mai multi porumbei” a precizat locotenentul Bogdan Corneci.

Acesta a mentionat ca de la R. Lucian au fost ridicate în vederea confiscarii o arma cu aer comprimat, de fabricatie spaniola, marca GAMO, calibru 4,5 mm, prevazuta cu luneta, lanterna si sistem de ochire tip laser si 600 bucati munitie proiectil, calibru 4,5 mm. Pentru acesta au fost întocmite actele premergatoare pentru savârsirea infractiunilor de nerespectare a regimului armelor si munitiilor si braconaj. 


Intră acum și în grupul de