Adolescent de 17 ani din Sucevița, prins în trafic la volanul unei autoutilitare neînmatriculate

O patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit, luni, la ora 01.00, pentru control pe DJ 178, pe raza comunei Volovăț, autoutilitara condusă de un minor de 17 ani  din comuna Sucevița, care, nu  figurează în bazele de date ca fiind posesor de  permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava informează că în urma controlului documentelor autoutilitarei, polițiștii au constatat faptul că, certificatul de înmatriculare este susceptibil a fi fals, întrucât seria de șasiu din document nu corespunde cu cea pansonată pe caroseria vehiculului.

”În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoutilitara nu figurează ca fiind înmatriculată”, arată sursa citată.

control politie noaptea

IPJ mai precizează că în cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, ”conducerea pe drumurile publice a  unui vehicul  de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ”fals material în înscrisuri oficiale” și ”uz de fals”, ce va fi soluționat procedural. (I.L.)