Neacordarea prioritatii in trafic a degenerat intr-o altercatie cu un cutit si o maciuca


Intră acum și în grupul de

Zilele trecute, membrii unei patrule de jandarmi din cadrul I.J.J. Suceava au observat într-o intersectie din municipiul Vatra Dornei, doi barbati care se manifestau violent, unul dintre acestia agitând în mâini un cutit si o maciuca. Pentru a preveni degenerarea conflictului în acte de violenta, jandarmii au intervenit în vederea aplanarii acestuia, iar în urma verificarilor efectuate, a rezultat faptul ca altercatia dintre cei doi s-a iscat pe fondul unor neîntelegeri datorate neacordarii prioritatii în trafic.

Potrivit IJJ Suceava, M. Teodor, de 53 ani, din municipiul Cluj Napoca, fiind suparat ca nu i s-a acordat prioritate de trecere, a coborât din masina având asupra sa un cutit si o maciuca de aproximativ 90 cm, cu vârf metalic si confectionata artizanal, s-a repezit la masina condusa de R. Florin, de 43 ani, din municipiul Vatra Dornei, a lovit parbrizul acesteia cu maciuca, distrugându-l, a început sa-l ameninte pe conducatorul auto cu acte de violenta si a încercat sa-l loveasca, moment în care au intervenit jandarmii.

Clujeanului i-au fost întocmite actele premergatoare pentru savârsirea infractiunilor de distrugere, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si portul fara drept, în locurile si împrejurarile în care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor, a armelor albe, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Vatra Dornei. 


Intră acum și în grupul de