Clubul de presa „Bucovina” si-a premiat „elitele”


Intră acum și în grupul de

La cea dea VII-a editie Clubul de Presa „Bucovina” din Suceava, a înmânat, diplome si premii în bani reprezentantilor fiecarei institutii media din judet. Actiunea s-a desfasurat vineri, în Club 60, premiul pentru un debut jurnalistic care se dovedeste a fi de bun augur, nu pentru „trecatori” prin presa locala ci mai degraba un colaborator ce-i „inspira” pe colegii de breasla, i s-a acordat jurnalistului sportiv de la cotidianul „Crai Nou”, Cristian Marcu.   

Premiul „Jurnalistul anului” i-a revenint Danei Humoreanu de la cotidianul „Obiectiv”, nominalizati, alaturi de aceasta fiind Dumitru Bradatan de la cotidianul „Crai Nou” si Sergiu Rusu de la cotidianul „Monitorul”.

Printre ceilalti premianti ai Clubului de Presa „Bucovina” se mai afla Daniela Micutariu si Marius Suiu de la „Monitorul”, Oana Slemco fotoreporter la „Crai Nou”, Dinu Zara de la „Obiectiv”, Cristina Scortariu de la „Bucovina TV”, Alexandra Beale de la „PLUS TV” si Adriana Dascalu de la Radio Top. Un alt premiu a fost acordat, pentru consecventa, postului de televiziune „INTERMEDIA PRIMA TV”, adica fostului studio local al „ANTENA 1”.


Intră acum și în grupul de