Fotbal : Presa rusa: Hamutovski, dorit la Vaslui


Intră acum și în grupul de

Desi Cristi Haisan a demonstrat ca este un portar de mare valoare în primele 19 etape ale Ligii I, Dorinel Munteanu vrea sa aduca un alt goalkeeper la Vaslui. Potrivit presei din Rusia, gruparea patronata de Adrian Porumboiu s-a orientat asupra lui Vasili Hamutovski, fost coleg al „Neamtului” pe vremea când ambii evoluau în Ghencea.

Cotidianul Sport sustine ca Vasluiul este interesat de portarul titular al nationalei Belarusului si considera sansele parafarii întelegerii destul de mari, tinând cont de cele trei sezoane petrecute de fotbalist în tara noastra. „Hamutovski se afla pe lista jucatorilor doriti de antrenorul echipei FC Vaslui, Dorinel Munteanu. Hamutovski a declarat recent ca doreste sa-si continue cariera în România, unde a mai jucat pentru Steaua”, noteaza sursa citata.

În vârsta de 29 de ani, Vasili Hamutovski s-a transferat în 2003 la Steaua, echipa cu care a câstigat doua campionate. În 2006, a parasit Ghencea, dupa o cearta cu Gigi Becali, si s-a transferat la gruparea rusa Tom Tomsk, unde este legitimat si acum.


Intră acum și în grupul de