Parchetul Rădăuți a deschis dosare „in rem” pentru distrugere în cazul incendierii celor două mașini de pe strada Dimitrie Dan din Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Parchetul Judecătoriei Rădăuți a deschis  dosare penale în cazul incendierii a două autoturisme de pe strada Dimitrie Dan din Rădăuți.

Potrivit unui comunicat de pres, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au fost constituite două dosare penale având drept obiect fapte de distrugere prin incendiere, în ambele cazuri fiind dispusă începerea urmăririi penale „in rem” cu privire la săvârşirea infracţiunilor de distrugere.

Astfel, în noaptea de 23 spre 24 iunie 2016, în jurul orelor 00.15, persoane necunoscute au incendiat autoturismul marca Mercedes Benz aparţinând lui V.L. ce era parcat pe strada Dimitrie Dan din  Rădăuţi.

Totodată, în noaptea de 26 spre 27 iunie 2016, în jurul orelor 03.10, persoane necunoscute au incendiat autoturismul marca Opel Corsa aparţinând lui P.I. din  Rădăuţi, parcat tot pe strada Dimitrie Dan.

masina incendiu

În cauză nu s-a dispus până în prezent începerea urmăririi penale faţă de vreo persoană, urmărirea penală fiind efectuată de către  lucrători ai Serviciului de Investigaţii Criminale  din cadrul I.P.J. Suceava sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea identificării autorului și lămuririi împrejurărilor comiterii faptelor, precizează sursa citată. (N.B.)


Intră acum și în grupul de