Un iesean s-a izbit cu masina de un pom


Intră acum și în grupul de

O minora din Vrancea si un tânar din Slatina se afla în stare grava la spital în urma unui grav accident de circulatie. Potrivit IPJ Suceava, miercuri la orele 20.55, pe DN 2 în interiorul localitatii Vadu Moldovei, M. Ciprian de 26 ani, din municipiul Iasi, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2001, în timp ce conducea autoturismul marca Rover, înmatriculat în Anglia, întrucât nu a adaptat viteza la conditiile unui carosabil acoperit cu gheata si zapada, a derapat într-o curba usoara la stânga, pierzând controlul asupra directiei de mers si parasind partea carosabila a intrat în coliziune cu un pom de pe marginea din partea dreapta a drumului.

G. Dumitru de 26 ani, din comuna Slatina si A.Paula de 15 ani, din comuna Homocea, judetul Vrancea -pasageri în autoturism au fost raniti grav, în urma impactului.

Conducatorul auto purta centura de siguranta, fiind ranit usor, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de