Fotbal : Stelistul Habib, nerabdator sa intalneasca fetele din Romania


Intră acum și în grupul de

Atacantul francez Habibou Habib, în vârsta de 20 de ani, este nerabdator sa înceapa pregatirile alaturi de noua sa formatie, Steaua Bucuresti. Transferat în aceasta iarna de la Charleroi, Habib soseste la Bucuresti vineri dimineata, urmând ca în scurt timp sa semneze si contractul. „Nu am semnat înca nimic, dar nu mai este decât o formalitate. Vom face toate actele în Bucuresti”, a declarat Habib pentru CanCan.  

Noua achizitie a Stelei spera sa se integreze cât mai repede în echipa „ros-albastrilor”, chiar daca va avea ceva probleme de adaptare la limba româna. Habib este însa decis sa înscrie cât mai multe goluri pentru Steaua si sa câstige titlul cu formatia condusa de Marius Lacatus, cel cu care a discutat în ultima vreme. „Mi-am propus sa marchez foarte multe goluri, dar obiectivul meu este sa câstig tot, titlul în România si sa joc în grupele Ligii Campionilor cu noua mea echipa.

Abia astept sa descopar si România, unde am auzit ca sunt multe fete frumoase, iar bucataria se apropie foarte mult de cea frantuzeasca”, a mai spus Habib, care a fost felicitat si de Cyril Thereau pentru transferul în „Ghencea”. „Cyril m-a felicitat ca am semnat cu Steaua, care este un club unde se poate face performanta. Mi-a spus ca România e o tara frumoasa, cu un campionat bun si echipe care au avut rezultate foarte bune în Europa în ultimii ani”, a declarat Habib în CanCan.  

Francezul a vorbit si despre întâlnirea dintre România si Franta de la Campionatul European din 2008, unde spera ca cele doua formatii se vor întâlni nu doar în grupa C, ci si în finala turneului final. „Îmi pare rau pentru voi, deoarece Franta o sa câstige la Campionatul European. Dar eu sper sa câstige de doua ori împotriva României, pentru ca vom juca finala cu voi. Din câte stiu eu, România este revelatia preliminariilor Campionatului European, cu o echipa buna, însa nu aveti cum sa ne bateti”, a încheiat Habibou Habib.

Habib a fost crescut la juniorii formatiei PSG si a mai jucat pentru Tubize (liga a II-a din Belgia), echipa pentru care a marcat 12 goluri în 11 meciuri. Francezul s-a nascut la data de 16 aprilie 1987, cântareste 80 de kilograme si masoara 1,92 metri. La Charleroi, Habib purta tricoul cu numarul 19.


Intră acum și în grupul de