O femeie i-a adus de pomană unui bătrân din Suceava și i-a furat banii din casă


Intră acum și în grupul de

Un bătrân în vârstă de 83 de ani din municipiul Suceava a fost lăsat fără bani de o femeie pe care a lăsat-o să intre în casă, după ce a pretins că este nora unei vecine și i-a adus de pomană.

Potrivit IPJ Suceava, bărbatul a sesizat, miercuri, la ora 16.00, poliția despre faptul că, în cursul zilei, persoane necunoscute i-au sustras din locuință o sumă de bani.

”Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, miercuri, în jurul orei 14.00, la locuința victimei s-a prezentat o femeie necunoscută, care, sub pretextul că este nora unei vecine, a adus mai multe produse cu titlul de pomană și a pătruns în apartament, după care, a așezat pe o farfurie fructe și produse alimentare.

Astfel, profitând de vârsta înaintată și de neatenția victimei, femeia i-a sustras o sumă de bani aflată la vedere, după care a plecat”, arată sursa citată.

Sursa foto: radiohot.ro
Sursa foto: radiohot.ro

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de poliţişti, în vederea identificării autoarei şi recuperarea prejudiciului, mai precizează IPJ Suceava.

 


Intră acum și în grupul de