O femeie i-a adus de pomană unui bătrân din Suceava și i-a furat banii din casă

Un bătrân în vârstă de 83 de ani din municipiul Suceava a fost lăsat fără bani de o femeie pe care a lăsat-o să intre în casă, după ce a pretins că este nora unei vecine și i-a adus de pomană.

Potrivit IPJ Suceava, bărbatul a sesizat, miercuri, la ora 16.00, poliția despre faptul că, în cursul zilei, persoane necunoscute i-au sustras din locuință o sumă de bani.

”Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, miercuri, în jurul orei 14.00, la locuința victimei s-a prezentat o femeie necunoscută, care, sub pretextul că este nora unei vecine, a adus mai multe produse cu titlul de pomană și a pătruns în apartament, după care, a așezat pe o farfurie fructe și produse alimentare.

Astfel, profitând de vârsta înaintată și de neatenția victimei, femeia i-a sustras o sumă de bani aflată la vedere, după care a plecat”, arată sursa citată.

Sursa foto: radiohot.ro
Sursa foto: radiohot.ro

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de poliţişti, în vederea identificării autoarei şi recuperarea prejudiciului, mai precizează IPJ Suceava.