PSD Suceava cere PDL sa nu se mai deghizeze in opozanti


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, vineri, într-o conferinta de presa ca în judetul Suceava PDL este la putere si a dat ca exemplu destituirea directorului Spitalului Judetean Suceava, Costica Dascaliuc, membru al PNL si propunerea ASP Suceava de numire, ca interimar, a lui Cristian Irimie, membru PDL, propunere care totusi nu este pe placul ministrului Sanatatii.

Gavril Mîrza a tinut sa reaminteasca ca Irimie a fost înlocuit cu Dascaliuc în urma cu un an si jumatate când era membru al PSD si a fost propus sa preia aceeasi functie când este membru PDL.

„A fost schimbat doar ca era membru PSD” a precizat Gavril Mîrza care se întreaba ce pregatire a facut în aceasta perioada, când s-a înscris în PLD si apoi în PDL ca a devenit bun pentru aceasta functie?

„Sa nu se mai deghizeze în opozanti si sa recunoasca macar ca în judetul Suceava PDL este la putere”, a spus presedintele PSD Suceava, care solicita PDL sa înceteze presiunile asupra primarilor social-democrati aratând ca PDL exercita „o presiune mare” asupra primarilor PSD pentru a se înscrie în aceasta formatiune politica. 


Intră acum și în grupul de