Candidaturile liberalilor la alegerile locale trebuie sustinute prin semnaturile a minim 5 la suta din alegatori


Intră acum și în grupul de

Liberalii care râvnesc la functii de primar si consilieri locali sau judeteni trebuie sa prezinte liste de semnaturi de sustinere reprezentând cel putin cinci la suta din numarul de alegatori ai localitatii în care candideaza.  

Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a precizat, vineri, într-o conferinta de presa, viitorii candidati vor fi stabiliti în baza unor sondaje de opinie care vor fi finalizate în cursul lunii februarie, însa pentru ca aceste candidaturi sa fie validate, fiecare viitor candidat va trebui sa aduca o lista cu semnaturi de sustinere a cel putin cinci la suta dintre electorii din localitatea pe care o reprezinta.

În ceea ce priveste municipiul Suceava, sondajul este realizat la nivel central.

Ion Lungu a mai mentionat ca la începutul lunii martie, candidaturile PNL pentru alegerile locale vor fi validate în cadrul Delegatiei Permanente Teritoriale cu exceptia candidatului pentru functia de primar al municipiului Suceava, care trebuie validata de Biroul Permanent Central a PNL. Primarul Sucevei, Ion Lungu intentioneaza sa îsi depuna candidatura pentru înca un mandat. 


Intră acum și în grupul de