PSD Suceava transmite un ultimatum catre PDL pentru evacuarea spatiului unde a functionat PD


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei municipale PSD Suceava, Virginel Iordache, a dat un ultimatum vineri, celor de la PDL prin care acestia au termen zece zile pentru a evacua spatiul în care a functionat organizatia PD si care apartine PSD. Virginel Iordache spune ca, în caz contrar va depune plângere penala pentru ocupare abuziva a spatiului. Acesta a prezentat într-o conferinta de presa toate documentele care au stat la baza cumpararii respectivului spatiu de la Primaria Suceava, respectiv actul de vânzare-cumparare a spatiului în care functioneaza PSD si care a fost încheiat în baza unei hotarâri a CL Suceava din 21 aprilie 2003, dar si intabularea pe acest spatiu, act ce dovedeste legalitatea contractului de vânzare cumparare.

Virginel Iordache a mai spus ca solicita PDL sa achite chiria pentru spatiul folosit în ultimii trei ani.

În urma cu doua saptamâni, PDL a actionat în instanta statul român, Consiliul Local Suceava si municipiul Suceava solicitând instantei sa oblige acestea la vânzarea spatiului în care a functionat organizatia PD Suceava, dar care se afla de patru ani în proprietatea PSD care l-a cumparat.

PDL Suceava si-a organizat un sediu într-un fost magazin de mochete din Suceava, dar a pastrat si sediile în care au functionat organizatiile PD si PLD.

PDL sustine ca este succesorul legal al PD si ca din anul 2001 au fost si sunt chiriasi ai acestui spatiu si ca în baza Legii 90/2003 privind vânzarea spatiilor destinate partidelor a formulat o cerere catre Consiliul Local Suceava de a vinde acest spatiu, solicitare care nu a fost solutionata pâna în prezent.


Intră acum și în grupul de