Acasă Actualitate Micii producatori ce vor sa-si vanda produsele primare trebuie sa se inregistreze...

Micii producatori ce vor sa-si vanda produsele primare trebuie sa se inregistreze la DSVSA


Intră acum și în grupul de

Potrivit unui comunicat al Biroului de presa al Guvernului, ANSVSA face câteva precizari referitoare la procedura de înregistrare a activitatilor de vânzare directa de produse primare.  Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA),mentioneaza ca micii producatori care desfasoara activitati de vânzare directa a produselor primare trebuie sa fie înregistrati de Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor judeteana, respectiv a municipiului Bucuresti, în baza unei cereri scrise, formulata de proprietar.

Acelasi comunicat mai precizeaza ca prin Ordinul presedintelui ANSVSA nr. 209/27.12.2007 se modifica Ordinul presedintelui ANSVSA nr. 301/2006, respectiv decalarea datei de intrare în vigoare la 1 ianuarie 2009 pentru unitatile:



-centru de prelucrare  lapte;

-centru de colectare peste, ambarcatiune de pescuit, punct de debarcare, magazin de desfacere peste, centru de colectare a batracienilor, gasteropodelor, crustaceelor;

-centru de extractie, colectare miere si alte produse apicole, stupina, magazin de desfacere a mierii de albine si a altor produse apicole.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version