Trei persoane rănite după ce un autoturism s-a răsturnat pe cupolă în Dumbrăveni. Un tânăr care ieșise singur din mașină, găsit incoștient la câteva zeci de metri, într-un șanț


Intră acum și în grupul de

Echipe ale ISU Suceava cu două autospeciale și dar și  două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică urma unui accident rutier, produs pe DN29, str. Principală, din comuna Dumbrăveni.

accident cupola autoturism noaptea (4)

La sosirea echiplelor de salvatori, a fost găsit un autoturism răsturnat pe cupolă, în afara părţii carosabile.

La faţa locului au fost identificate două victime, de 22 şi 35 de ani, din care una era încarcerată.

Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice, după care au extras victima încarcerată, un bărbat în vârstă de 35 de ani, şi au predat-o unui echipaj SAJ.

Ulterior, după audierea martorilor, poliţiştii au aflat că a mai fost implicată o victimă în evenimentul rutier şi au solicitat pompierilor sprijin pentru a o căuta.accident cupola autoturism noaptea (5)

Militarii l-au găsit pe cel de-al treilea tânăr la o distanţă de aproximativ 40 de metri de locul accidentului, căzut într-un şanţ. Probabil, acesta, deşi rănit, a plecat pe propriile picioare, dar fiind noaptea a căzut în şanţ şi a intrat în stare de inconştienţă, aşa cum a fost găsit şi de salvatori. Tânărul de 27 de ani a fost predat unui echipaj SAJ, care l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

În urma cercetărilor polițiștilor s-a stabilit că sâmbătă seara, în jurul orei 23.55, în timp ce conducea autoturismul pe un DN 29, în afara localității Dumbrăveni, într-o curbă uşoară la dreapta, un bărbat de 37 de ani, din oraşul Salcea, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, după care, a intrat în şanţul de scurgere a apei pluviale unde s-a răsturnat.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea șoferului și rănirea uşoară a unui tânăr de 24 de ani,  din orașul Salcea, pasager în autoturism.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit și faptul că, în autoturism s-a mai aflat un tânăr de 27 de ani din orașul Salcea, identificat ulterior la aproximativ 30-35 metri de locul producerii accidentului, în vegetaţia din şanţul de scurgere a apei pluviale și aflat în stare gravă.

(N.B.)


Intră acum și în grupul de