Fată de 16 ani din Marginea, fără permis, prinsă de polițiști în trafic în timp ce conducea mașina prietenului ei


Intră acum și în grupul de

O adolescentă din Marginea în vârstă de 16 ani a condus mașina prietenului ei prin Horodnic de Jos și Horodnic de Sus deși nu are permis.

actiune alcool 1

Astfel, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit, sâmbătă după amiaza, pentru control pe DC 45 din localitatea Horodnic de Sus, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu condus de o minoră de 16 ani, din comuna Marginea, care nu posedă permis de conducere.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, în jurul orei 16.30,  fata i-a cerut prietenului ei de 20 de ani, din comuna Horodnic de Jos, cheile autoturismului pe care ulterior l-a condus pe drumurile publice din localitățile Horodnic de Jos și Horodnic de Sus.

În acest caz s-a deschis un dosar penal față de fata  de 16 ani pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și față de prietenul ei de 20 de ani pentru „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care se știe că nu deține permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de