Acasă Actualitate Fotbal : Aurel Daicu vede Liga a IV-a suceveana intre cele mai...

Fotbal : Aurel Daicu vede Liga a IV-a suceveana intre cele mai bune din tara


Intră acum și în grupul de

Dupa încheierea sezonului competitional din campionatele judetene, AJF Suceava si-a întrunit Biroul Executiv si a tras linie în ceea ce priveste partea financiara si tehnica, stabilindu-si totodata strategia pentru retur.

„Avem un campionat foarte puternic la nivel judetean. Ca nivel de competitie suntem undeva pe locurile 5-6 în tara. În Liga a IV-a evolueaza echipe care în trecut au jucat si în esaloanele superioare, cum ar fi CSM Dorna Vatra Dornei, CS Gura Humorului, Bucovina Radauti sau Zimbrul Siret, acestora adaugându-li-se  Rapid CFR Suceava, Cetatea II si Juventus II Falticeni, care au crescut nivelul valoric. În ultimii doi ani câstigatoarea campionatului judetean a promovat în Liga a III-a, ceea ce este un fapt îmbucurator. Ne preocupam în continuare de munca în ceea ce-i priveste pe copii si juniori. Si la acest nivel am avut rezultate bune, Juventus II Falticeni – câstigatoarea campionatului –  a învins campioana judetului Bistrita, calificându-se la turneul zonal de la Satu Mare. Prin obligativitatea echipelor din ligile a IV-a si a V-a de a avea pe teren câte un junior am reusit sa avem 350 de juniori legitimati”, a declarat Aurel Daicu, presedintele AJF Suceava.



Returul va începe pe 2 martie

Având în vedere ca si în acest an promovarea în Liga a III-a se va face în urma unui joc de baraj, care va avea loc la începutul lunii iunie, câstigatoarea campionatului judetean va trebui sa fie cunoscuta pâna la 1 iunie 2008. În acest sens s-a stabilit începerea returului din ambele esaloane, pe data de 2 martie 2008. În acest retur vor figura si doua etape intermediare (23 aprilie si 21 mai). 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version