Fotbal, Liga a III-a : Reunirea lotului de la Cetatea Suceava


Intră acum și în grupul de

Iordache, singurul absent

Pentru fotbalistii de la Cetatea vacanta a luat sfârsit. Luni, cu începere de ora 11, la stadionul „Areni” va avea loc reunirea lotului de jucatori al echipei locale de fotbal. Antrenorul Marian Pana a ajuns la Suceava înca de ieri si a precizat ca de la întâlnirea de azi singurul absent motivat va fi Stefan Iordache, care în câteva zile va semna un angajament cu Dunarea Giurgiu. „Asa cum am reusit eu sa vin la Suceava, cu tot cu familie, la fel trebuie sa reuseasca si jucatorii. Cu exceptia lui Iordache, cei care vor lipsi vor fi absenti nemotivati” a explicat tehnicianul sucevean.

La reunirea lotului vor fi prezenti brazilienii Dimas si Rodrigo. Situatia celor doi fotbalisti din „Tara cafelei” nu este sigura deocamdata dar sunt sanse mari ca acestia sa paraseasca clubul în aceasta iarna.

„ Mâine (n.r. luni) ne vom aduna la stadion si vom câteva discutii urmând ca de marti sa începem alergarile usoare. Antrenamentele propriu-zise se vor efectua abia de lunea viitoare” a precizat Marian Pana.

În ceea ce priveste lotul de jucatori si eventualele transferuri, antrenorul Cetatii a precizat ca jucatori ca Lupascu, Cotolan sau Roberto se afla în vizorul echipei pe care o pregateste dar nu sunt deocamdata certitudini. „ Sigur ca ne dorim sa întarim fiecare compartiment al echipei dar deocamdata este prematur sa discutam despre transferururi” a încheiat Marian Pana.

Pâna pe 28 ianuarie, jucatorii Cetatii se vor antrena la Suceava urmând  ca, de la acea data, galben-albastrii sa plece într-un cantonament la Vatra Dornei. Antrenorul sucevean a mai spus ca si-ar dori ca echipa sa sa sustina 7-8 meciuri de verificare, înainte si dupa stagiul de pregatire centralizata.

Returul Ligii a III-a va începe la data de 29 februarie, când Cetatea Suceava va juca în deplasare cu Leonard Pascani. 


Intră acum și în grupul de