Viscolul a blocat circulatia pe cinci drumuri judetene


Intră acum și în grupul de

Cinci drumuri judetene erau blocate luni dimineata, din cauza viscolului. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava caile de comunicatii afectate de caderile de zapada, unde nu se circula în nici un sens, erau DJ 208E: Dolhesti-Manolea-Oniceni-Forasti, DJ 209H: Falticeni- Baia-Cornu Luncii, DJ 291A: Siret-Fratautii Noi, DJ 209C: Sf. Ilie- Berchisesti si DJ 290: Salcea-Veresti-Fântânele-Roscani. ISU Suceava a mai precizat ca pe nici unul din sectoarele de drum mai sus mentionate nu erau persoane sau autovehicule blocate în trafic, S.C. Drumuri si Poduri S.A. Suceava actionând cu utilajele din dotare pentru deszapezire.

Datorita precipitatiilor cazute s-a format polei, fenomen generalizat pe zona Falticeni, Suceava, Siret.

La orele prânzului situatia s-a mai îmbunatatit putin, astfel ca pe anumite portiuni, pe drumurile blocate de zapada, traficul rutier se desfasura pe un singur fir, dupa ce utilajele societatii „Drumuri si Poduri” au mai degajat nametii.

Este vorba de rutele Suceava-Berchisesti, Manolea-Oniceni si Musenita-Fratautii Vechi. Directorul societatii „Drumuri si Poduri”, Eugen Girigan, a declarat ca pe drumurile în cauza se actioneaza pentru îndepartarea zapezii si reluarea circulatiei pe ambele sensuri de mers. 


Intră acum și în grupul de