Fotbal. Liga a III-a : Rohetki nu ar refuza o oferta de la Unirea Urziceni


Intră acum și în grupul de

Evolutiile bune ale jucatorilor suceveni în prima parte a sezonului nu au ramas fara ecou în rândul marilor cluburi din România, formatia de prima liga, Unirea Urziceni, manifestându-si în aceste zile interesul pentru achizitionarea portarului Andrei Rohetki. La rândul sau, jucatorul nu si-a ascuns dorinta de a evolua la echipa antrenata de Dan Petrescu. „Chiar daca si la Suceava sunt perspective de performanta, Unirea Urziceni reprezinta o pista buna pentru mine. Îmi doresc sa evoluez cât mai repede în prima liga, dar acest lucru depinde de modul în care se vor finaliza negocierile dintre cele doua cluburi”, a declarat goalkeeper-ul sucevean.

Oficialii de pe Areni nu au negat discutiile purtate cu Unirea Urziceni, fiind dispusi sa-l cedeze pe Rohetki doar în cazul unei oferte avantajoase. „Cei de la Unirea Urziceni s-au interesat de Rohetki, dar problema transferului acestuia la echipa ialomiteana se pune doar în cazul unei oferte rentabile pentru noi”, a precizat presedintele Cetatii, Dumitru Moldovan.

În cele trei sezoane si jumatate petrecute pe „Areni”, Rohetki a adunat 80 de prezente în tricoul galben-albastrilor, întelegerea acestuia cu formatia suceveana încheindu-se în 2012. 


Intră acum și în grupul de