Fotbal, Liga a III-a : Cetatea a demarat pregatirea returului


Intră acum și în grupul de

Fotbalistii suceveni s-au reunit luni, la stadionul Areni dupa 5 saptamâni de vacanta. La apelul antrenorilor Marian Pana si Florin Cristescu au raspuns prezent 30 de jucatori: Andrei Rohetki, Viorel Gheorghe, Laurentiu Constantin- portari, Marian Nicolau, Fabian Butnaru, Vladut Leuciuc, Ovidiu Halip, Razvan Breniuc, Rodrigo Almeida- fundasi, Cristian Cojenel, Florin Apetri, Marius Onciu, Danut Mitruc, Lucian Andries, Vlad Stanescu, Alexandru Moldovan, Florin Corneanu- mijlocasi, Vasilica Dicher, Vespazian Colban, Tudor Homneac, Tomaz Donizete, Dimas Braz Rimi, Bogdan Lupu, Marius Teslariu- atacanti, precum si 6 juniori ce vor face parte din lotul primei echipe pe parcursul perioadei de pregatire: Eusebiu Jalba, Andrei Duman, Dragos Duman, Cristian Gales, Catalin Golofca si Andrei Munteanu.  

Singurii absenti de la reunirea formatiei sucevene au fost Constantin Ungureanu, Claudiu Streinu si Ionel Celpan. Desi cu o zi înaintea întrunirii de luni, Marian Pana declara ca „jucatorii care vor lipsi, vor fi absenti nemotivati”, se pare ca acestia 3 vor întregi lotul abia în cursul zilei de marti.    

Prima noutate din cadrul gruparii de pe Areni o reprezinta Marius Teslariu, un atacant in vârsta de 23 de ani care a evoluat ultima oara în campionatul Turciei. Acesta s-a prezentat de unul singur la sediul clubului, tehnicienii suceveni urmând sa se decida asupra potentialului sau odata cu începerea antrenamentelor.

La sedinta de pregatire de marti este asteptat si atacantul Marian Covaci, primul dintre cei 4 jucatori aflati pe lista de achizitii a clubului sucevean. 


Intră acum și în grupul de