Acasă Actualitate PSD Suceava vrea sa castige alegerile locale in municipiul resedinta

PSD Suceava vrea sa castige alegerile locale in municipiul resedinta


Intră acum și în grupul de

Organizatia Municipala Suceava a PSD si-a propus sa câstige alegerile locale din acest an, si mai mult, din cele doua posturi de viceprimar, unul sa fie adjudecat tot de PSD. Liderul organizatiei municipale Suceava a PSD, consilierul local Virginel Iordache a spus, într-o conferinta de presa ca partidul sau doreste ca din cele 21 de mandate de consilieri locali cel putin 8 sa revina social-democratilor.

Tintele PSD pe anul 2008 au fost anuntate de liderul filialei,  Virginel Iordache, în prima conferinta de presa din acest an, în care acesta a explicat ca obiectivele propuse sunt realizabile, data fiind forta pe care PSD o are în municipiul Suceava.



Liderul social-democrat a mai spus ca organizatia îsi va desemna pâna în data de 20 ianuarie candidatul pentru Primarie, iar pâna pe 15 februarie va stabili lista pentru Consiliul Local. Acesta a mai afirmat ca fiecare candidat va avea de prezentat o lista cu semnaturi, prin care sa demonstreze ca are sustinerea a cel putin 10 la suta dintre electorii din cartierul pe care-l reprezinta.

Trebuie precizat ca PNL Suceava a anuntat în urma cu câteva zile ca procentul de eligibilitate este de 5 la suta din cei cu drept de vot la alegerile locale. În felul acesta PSD îsi dovedeste capacitatea si provoaca PNL la o lupta deschisa pentru atragerea de voturi.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version