Acasă Actualitate Panică, sâmbătă seara, într-un bloc din Câmpulung Moldovenesc după un incendiu produs...

Panică, sâmbătă seara, într-un bloc din Câmpulung Moldovenesc după un incendiu produs într-un apartament de la cuptorul cu microunde


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbuncnit, sâmbătă seara, în jurul orei 22, într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Rândunicii din municipiul Câmpulung Molodvenesc, iar scara blocului a fost inundată cu fum.

microunde ars



ISU Suceava a informat că pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit, timp de o oră, cu trei autospeciale pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea pompierilor, în apartament nu se afla nimeni, iar incendiul se manifesta în interiorul bucătăriei, pe o suprafață de 6 metri pătrați, și exista pericolul de propagare la întreaga locuință și la apartamentele învecinate.

De asemenea, o altă consecință a sinistrului a fost inundarea cu fum a apartamentului și a casei scării.

În incendiu au ars aparate electrocasnice, cuptor cu microunde, televizor, mașină de spălat, instalația electrică și mobilierul din bucătărie.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la cuptorul cu microunde lăsat sub tensiune.

Prin intervenția lor, pompierii au salvat locuința și apartamentele învecinate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version