Biciclist de 86 de ani din Bădeuți, lovit de o mașină după ce a virat fără să se asigure


Intră acum și în grupul de

Un bătrân în vârstă de 86 de ani din localitatea suceveană Bădeuți a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce se deplasa cu bicicleta.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, accidentul a avut loc duminică seară, în jurul orei 19.45.

FOTO: someseanul.ro
FOTO: someseanul.ro

În timp ce ce deplasa pe o bicicletă, pe D.N. 2H, în interiorul localității Bădeuți, bărbatul a virat brusc stânga în dreptul unui imobil, fără să se asigure corespunzător și a pătruns pe sensul opus de mers, iar în apropierea unei treceri pentru pietoni, a fost acroșat cu partea stângă de autoturismul, condus regulamentar de un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, posesor al permisului de conducere categoriile BE, CE.

”Biciclistul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, după care la Spitalul Județean Suceava, dar nu a rămas internat. Acesta nu a fost testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată sursa citată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, mai precizează sursa citată. (I.L.)


Intră acum și în grupul de