Consilierul Aurel Vasiliu spune ca „pana la sfarsitul lunii ianuarie echipa locala de rugbi isi va primi banii”


Intră acum și în grupul de

În ultima sedinta din 2007, Consiliul Local Suceava a decis sa suplimenteze cu 50.000 de lei (500 de milioane) bugetul echipei de rugbi CSM Bucovina Suceava. La vremea respectiva, antrenorul Constantin Vlad s-a declarat foarte multumit de aceasta decizie, mentionând ca formatia sa va face tot posibilul pentru a recompensa prin rezultate cât mai bune sprijinul financiar de care se bucura.

Cu toate acestea, marti , când a fost contactat telefonic, antrenorul Vlad a declarat: „Deocamdata nu am primit banii promisi, dar sunt convins ca acestia vor veni. Am încredere în Consiliul Local Suceava ca îsi va mentine promisiunea facuta atunci. Daca primim banii, intentionez sa fac si un stagiu de pregatire la munte, cele mai probabile destinatii fiind Vatra Dornei sau Borsec”.

Contactat telefonic, consilierul local pe probleme de sport, Vasile Bilius, a precizat ca este la curent cu aceasta situatie. „Eu stiu ca banii s-au aprobat si urmeaza ca ei sa ajunga la destinatie. Am înteles ca CSM Suceava deja a intrat în posesia lor si cred ca în urmatorul interval de timp si echipa de rugbi va primi respectiva suplimentare de buget”, a declarat Vasile Bilius.  

La rândul sau, consilierul local Aurel Vasiliu a garantat personal ca banii în cauza vor ajunge în vistieria clubului pâna la finalul lunii ianuarie. „Este vorba despre o hotarâre de Consiliu Local care a fost aprobata la finalul lunii decembrie. Cei 500 de milioane de lei vor ajunge pâna la finalul acestei luni la echipa de rugbi. Stiu ca oamenii de acolo au nevoie de acesti bani pentru a putea efectua si un cantonament înaintea începerii campionatului. Acesti bani provin din bugetul local pentru 2007, urmând ca în momentul în care se va discuta bugetul pentru acest an sa stabilim si sumele care vor fi repartizate cluburilor sportive din Suceava pentru acest an”, a declarat Aurel Vasiliu.

Constantin Vlad s-a declarat foarte multumit de asigurarile primite din partea alesilor locali, precizând ca la data de 14 ianuarie, când va avea loc reunirea lotului de la CSM Bucovina Suceava, le va da vestea si jucatorilor urmând ca acestia sa-si primeasca si primele pentru victoria din meciul cu CFR Brasov. 


Intră acum și în grupul de