Deszapezirea drumurilor judetene a scos din visterie pana in prezent 3 milioane de lei


Intră acum și în grupul de

Directorul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri din cadrul CJ Suceava, Radu Avadanei, a declarat marti, ca pentru deszapezirea drumurilor judetene din judetul Suceava, pâna în prezent, vor trebui decontate facturi de aproape un milion de euro.

Astfel, în lunile noiembrie si decembrie 2007, pentru deszapezirea drumurilor judetene s-au folosit 6210 de metri cubi de materiale antiderapante si s-au consumat 180 de tone de motorina pentru utilajele care au intervenit pe trasee iar valoarea activitatilor de interventie pe timp de iarna pe aproximativ 980 de kilometri de drumuri judetene din cele aproximativ 1200 de kilometri, a costat 3 milioane de lei.

Directorul Directiei de Drumuri si Poduri a precizat ca, în medie, în cursul unei ierni se folosesc aproximativ zece mii de metri cubi de materiale antiderapante pe drumurile judetene, contractul pentru deszapezire cu societatea Drumuri si Poduri SA Suceava fiind încheiat pentru perioada noiembrie-aprilie.

Radu Avadanei a mentionat ca mai sunt în stoc aproximativ 4000 de metri cubi de materiale antiderapante si exista o rezerva „tampon” de motorina de 30 de tone, urmând ca aceasta sa fie completata prin aprovizionarea lunara. 


Intră acum și în grupul de