Fotbal. Liga a III-a : Celpan, Streinu si Ungureanu vor fi amendati


Intră acum și în grupul de

Marian Pana nu glumeste când vine vorba de indisciplina. Acest lucru a fost confirmat chiar în prima zi de antrenament, când tehnicianul sucevenilor a luat decizia de a-i sanctiona financiar pe Celpan, Streinu si Ungureanu, absenti la reuniunea de luni a lotului. „Cei 3 trei vor fi amendati cu 100 de lei pentru gestul lor, iar la urmatoarea abatere masurile vor fi mult mai drastice”, a precizat Marian Pana.  

La sedinta de pregatire desfasurata pe stadionul „Areni”, au luat parte 32 de jucatori, inclusiv noi-venitii: Marius Teslariu si Marian Covaci. În cursul acestei saptamâni, antrenorii Cetatii se vor decide si asupra celor 6 juniori chemati în aceasta iarna la prima echipa, cele mai mare sanse de a ramâne in lotul mare avându-le atacantul Eusebiu Jalba.  

O situatie aparte o are fundasul Fabian Butnaru, acesta informând conducerea clubului ca intentioneaza sa renunte la cariera de fotbalist. Chiar daca în sezonul actual a prins sporadic echipa, Butnaru este unul dintre cei mai vechi componenti ai lotului sucevean, adunând de-a lungul carierei 60 de prezente in tricoul Cetatii Suceava.  
 


Intră acum și în grupul de