Bărbatul care a provocat la Ulma un accident mortal când transporta țigări de contrabandă, a fost arestat preventiv


Intră acum și în grupul de

Bărbatul care transporta țigări de contrabandă și a provocat, marți, în comuna Ulma, un accident în urma căruia o persoană a murit, a fost arestat preventiv și este cercetat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, punerea în circulație a unui autoturism neînmatriculat și contrabandă.

Judecătoria Rădăuți a dispus, miercuri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Constantin Nistor pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi contrabandă.

Ancheta a stabilit că, marți dimineața, Constantin Nistor, a preluat şi transportat pe DJ 209G, din direcţia Brodina spre oraşul Vicovu de Sus, cu un autoturism Audi A8, cu volanul pe partea dreaptă, care avea montate plăcuţele cu numere de înmatriculare false,  4.845 de pachete de ţigări „Marble”, de provenienţă extracomunitară, producand statului roman un prejudiciu de aproximativ 48.450 lei,  iar în momentul în care a ajuns în zona denumită „Caraula” din comuna Straja a intrat în coliziune cu un  autoturism Dacia Super Nova, condus de un bărbat  din comuna Ulma care circula din sens opus.

accident Straja, masina rasturnata noaptea (5)
FOTO: ISU Suceava

În urma accidentului, șoferul Daciei Super Nova a murit.

După accident, Constantin Nistor a părăsit locul producerii accidentului, fiind depistat de polițiști după o oră și reținut. (N.B.)


Intră acum și în grupul de