Taximetrist talharit in drum spre Targu Frumos


Intră acum și în grupul de

Un taximetrist din Suceava a fost tâlharit de un necunoscut ce a spus ca doreste sa ajunga la Târgu Frumos. Potrivit IPJ Suceava, marti seara, în jurul orei 22.00, N. Vasile, în vârsta de 21 ani din municipiul Suceava, sofer taxi, a sesizat faptul ca în jurul orei 19.45, în timp ce se afla în fata unui restaurant din municipiul Suceava în autoturismul taxi Dacia Solenza, a intrat un tânar necunoscut care a solicitat sa fie dus în orasul Târgu Frumos, judetul Iasi.

Astfel, dupa ce au negociat, taximetristul a primit suma de 200 lei si a plecat spre destinatie, însa între localitatile Suceava si Falticeni pe DN 2, necunoscutul l-a amenintat cu un cutit fiind nemultumit de pret.

N. Vasile a reusit sa opreasca masina si dupa o scurta altercatie a fost lovit în zona pieptului si a ramas inconstient timp de aproximativ 2-3 minute, iar dupa ce si-a revenit a constatat ca autorul a disparut dupa ce a sustras si 500 lei din torpedoul masinii.

Politistii suceveni continua cercetarile sub aspectul savârsirii infractiunii de tâlharie si pentru identificarea autorului.


Intră acum și în grupul de