Postul de sef al Serviciului Administrativ din Spitalul Judetean nu a fost ocupat


Intră acum și în grupul de

Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava ramâne în continuare fara sef al Serviciului Administrativ, deoarece concursul ce trebuie sa aiba loc pe data de 8 ianuarie, dupa ce a fost amânat de pe data de 27 decembrie 2007, nu a mai avut loc. Motivul invocat este acela ca singurul candidat, respectiv Dalia Mures, care este în functie de un an, cu delegatie, nu are minim doi ani vechime în domeniu. Managerul interimar al Spitalului Judetean Suceava, Doina Elena Ganea Motan, a declarat ca în urma acestei situatii s-a solicitat Ministerului Sanatatii sa fie de acord cu prelungirea delegatiei Daliei Mures ori cu reducerea numarului anilor de vechime, pentru acceptarea în concurs.

Pe de alta parte, ea a spus ca dupa ce a promovat un examen pe care l-a sustinut în decembrie 2007, Constantin Timofticiuc este directorul administrativ al Spitalului Judetean.

Trebuie precizat ca lipsa unui sef al Serviciului Administrativ, prin faptul ca postul nu a fost scos la concurs de fosta conducere a Spitalului Judetean, a dus la o serie de nereguli depistate anul trecut de Autoritatea de Sanatate Publica Suceava, în timpul unui control.  


Intră acum și în grupul de