Acasă Actualitate Organizatia municipala PNL Suceava vrea tot la alegerile locale: functia de primar,...

Organizatia municipala PNL Suceava vrea tot la alegerile locale: functia de primar, cele doua de viceprimari si 10 mandate in CL


Intră acum și în grupul de

Presedintele Organizatiei Municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu, a declarat într-o conferinta de presa ca principalul obiectiv al liberalilor suceveni în anul 2008 este câstigarea alegerilor locale, mai exact obtinerea celui de al doilea mandat consecutiv de primar, prin actualul sef al municipalitatii, Ion Lungu, precum si cel putin 10 mandate în Consiliul Local Suceava.

Angela Zarojanu a precizat ca organizatia si-a exprimat deja optiunea privind viitorul candidat PNL pentru functia de primar al Sucevei, acesta fiind Ion Lungu. „Ramâne sa stabilim si viitorii candidati pentru Consiliul Local, astfel încât Ion Lungu sa aiba o echipa de oameni competenti, care sa sustina programele de dezvoltare ale primarului”, a precizat presedintele PNL Suceava, care a adaugat ca desemnarea candidatilor pentru CL Suceava se va face pâna la sfârsitul lunii februarie 2008.  



Angela Zarojanu a mentionat ca lista PNL la alegerile locale din acest an se va întocmi respectând criteriile interne de partid, dar se va tine cont si de notorietatea celor care vor sa ocupe o functie de consilier local. „Cei care vor sa candideze pe listele PNL trebuie sa participe la sondajul pe care îl vom face în municipiul Suceava pentru a vedea de ce notorietate se bucura în rândul alegatorilor”, a afirmat presedintele organizatiei municipale Suceava a PNL.  

Ambitia liberalilor suceveni merge si mai departe, astfel, Angela Zarojanu a precizat ca prin obtinerea a 10 mandate de consilier local în Suceava, PNL ar putea „tinti” si la cele doua functii de viceprimar.

Cât priveste campania electorala a PNL, Angela Zarojanu, mentioneaza ca va fi una curata, fara atacuri la persoana, si care se va concentra mai mult pe prezentarea realizarilor guvernarii liberale la nivel local si central. Totusi aceasta a precizat ca liberalii nu le vor permite adversarilor sa îi atace, si ca vor avea pregatite metode de riposta.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version