PSD continua prezentarea promisiunilor neonorate de senatorul Flutur


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a reluat actiunea de prezentare a promisiunilor facute în 2004 de actualul lider judetean al PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, dar care nu au fost onorate. Purtatorul de cuvânt al Organizatiei PSD Suceava, Ovidiu Dontu a declarat într-o conferinta de presa ca este vorba despre compensarea cu 100 la suta a medicamentelor pentru pensionari, reducerea contributiei sociale cu 10 la suta si dublarea salariilor pentru cadrele didactice. Acesta a declarat ca toate aceste promisiuni ale senatorului Flutur au ramas fara acoperire si a adaugat ca, de fapt, acestea sunt cele mai mari minciuni lansate de parlamentar.

PSD a început din luna decembrie a anului trecut sa prezinte promisiunile neonorate ale liderului PD-L.

Ovidiu Dontu a afirmat ca daca la sfârsitul anului trecut, social-democratii suceveni apreciau ca Gheorghe Flutur merita premiul „Pinochio”, pentru cele mai tari minciuni aruncate pe scena politica, acum ei cred ca senatorul ar trebui recompensat cu Trofeul „Palme care dor”.  

Replica PD-L nu s-a lasat asteptata, astfel Biroul de presa al partidului a transmis miercuri un comunicat. „Din ciclul “ Copii spun lucruri trasnite”, se continua seria de aberatii formulate de PSD Suceava, prin vocea celui ce se vrea a fi “înteleptul” sau “strategul” frustrat al PSD, respectiv Ovidiu Dontu…

Aceasta floare (a soarelui) a PSD Suceava a revenit cu acuze la adresa senatorului Flutur si a PD-L prin care îsi da din nou în stamba. Am fi dorit sa îi raspundem într-un mod constructiv sau justificativ, dar la ironie am raspuns cu ironie si chiar ne încearca o senzatie de mila fata de personaj.

Astfel, pe O.D. l-a apucat sa critice programul de guvernare al Aliantei D.A. din 2004, din care cita senatorul Flutur în campania electorala din acelasi an 2004, uitând faptul ca nici Alianta D.A. nu mai este la guvernare de un an si nici senatorul Flutur nu mai este ministru de mai mult de un an. Îl informam pe O.D. ca atât PLD, în vechea formula cât si PDL, în noua formula, sunt în opozitie fata de actuala guvernare, din doua motive, si anume : nerespectarea programului de guvernare al Aliantei D.A. si tradarea electoratului prin corcirea cu un program de guvernare bazat pe santaj al PSD-ului” se stipuleaza în comunicatul PDL.

„Oricum, nu putem sa nu asociem, în acest comunicat, personajul obsedat de Flutur, intitulat O.D., de frustrarea acestuia în relatia cu actuala conducere a PSD, prin care acesta nu îsi mai gaseste locul în desemnarea candidatului de primar si nici în cele de parlamentar, nefiind în gratii.

Poate a aflat si conducerea PSD ca anul 2008 este anul sobolanului în zodiacul chinezesc iar o solutie de îndepartare a daunatorilor o constituie deratizarea” se mai mentioneaza în comunicatul Biroului de presa al PDL Suceava.


Intră acum și în grupul de