Handbal : Rulmentul a castigat derbiul! Oltchim, invinsa dupa mai bine de un sezon


Intră acum și în grupul de

Oltchim Râmnicu Vâlcea a suferit prima înfrângere dupa aproape un sezon si jumatate. Fetele lui Tadici au pierdut cu 26-27 în fata Rulmentului Brasov, într-un meci contând pentru etapa a 12-a a Ligii Nationale. Brasovencele au controlat partida în întregime, având si cinci goluri avantaj. Oltchim a reusit sa egaleze abia în minutul 57, însa nu a avut forta necesara pentru a prelua conducerea. Finalul partidei a fost unul de foc, în care Luminita Hutupan a iesit din poarta si a încercat sa-si ajute echipa în atac, dar a fost eliminata, la fel ca si antrenorul Gheorghe Tadici, din cauza protestelor.

Pentru Rulmentul au marcat: Simona Gogârla (8), Aneta Barcan (6), Woo Sun Hee (4), Cristina Niculae (3), Cristina Neagu (2), Patricia Vizitiu (2), Alina Sodoroc (1), Nicoleta Gâsca (1).

Pentru Oltchim au punctat: Ramona Maier (8), Adina Meirosu (8), Valeria Bese (3), Ionela Gâlca (3), Steluta Luca (2), Adriana Nechita (1), Narcisa Lecusanu (1).

Dupa aceasta victorie, Rulmentul a trecut pe primul loc în clasamentul Ligii Nationale, cu 22 de puncte, Oltchim fiind pe locul 2, cu 20 de puncte, iar pe locul 3 este Otelul Galati cu 14 puncte.


Intră acum și în grupul de