Box : Sportivii de la Florconstruct si-au reluat antrenamentele


Intră acum și în grupul de

Pugilistii de la Florconstruct Suceava si-au reluat antrenamentele. Sportivii antrenati de Doru Iftime încearca în aceasta perioada sa se readapteze la efort, scopul principal fiind acela de a ajunge la greutatile specifice categoriilor la care participa.

Chiar daca nu s-a stabilit înca programul pentru 2008, prima competitie importanta a anului o reprezinta Cupa României care urmeaza sa aiba loc spre sfârsitul lunii februarie.  Acest turneu are o importanta deosebit de mare, în cadrul sau alegându-se componentii pentru lotul national de seniori al României.

Evolutia sucevenilor în acest an depinde însa si de situatia financiara. Antrenorul Doru Iftime spera ca Primaria Suceava sa aloce bani si pentru boxul sucevean, deoarece îsi pune mari sperante în sportivii pe care îi antreneaza.

În anul 2007, pugilistii suceveni au obtinut rezultate notabile la Campionatele Nationale de seniori, acolo unde Nicolae Berariu a câstigat la categoria 81 de kilograme, medalia de argint, în timp ce la 75 de kilograme, Razvan Petrenciuc a terminat pe locul 3. Un alt medaliat de la Florconstruct a fost si Andrei Bejinariu care a câstigat bronzul la categoria 48 de kilograme. 


Intră acum și în grupul de