Acasă Actualitate Fotbal. Liga a III-a : Haos la Falticeni- Jucatorii de la Juventus...

Fotbal. Liga a III-a : Haos la Falticeni- Jucatorii de la Juventus nu stiu daca se vor mai reuni pentru pregatirea returului!!


Intră acum și în grupul de

În timp ce o parte dintre echipele din Seria I a Ligii a III-a si-au reluat pregatirile pentru retur, la Juventus Falticeni situatie pare destul de confuza. Jucatorii nu stiu nici macar când va avea loc reunirea lotului, mai mult decât atât, o parte dintre ei punând chiar sub semnul întrebarii reluarea pregatirilor pentru partea a doua a campionatului. „ Nu ne-a anuntat nimeni nimic. Asteptam un semnal din partea domnului Tudose. Nici macar nu stim daca ne mai reunim” a precizat un jucator care a dorit sa ramâna sub protectia anonimatului.

Acelasi fotbalist a precizat ca jucatorii falticeneni au de primit bani de la club iar conducerea i-a amânat pâna acum. „Pe 24 decembrie ne-au dat câte 2-3 milioane ca sa ne închida gura, si-atât. Sunt jucatori care au de primit câte doua salarii si o prima. În asemenea conditii nu se poate face performanta” a încheiat acesta.



Contactat telefonic, antrenorul Ovidiu Murariu a precizat ca nu s-a fixat înca programul echipei, urmând ca în zilele urmatoare sa aiba discutii cu presedintele clubului, Costica Tudose. Ovidiu Murariu a punctat sec: „avem ceva probleme”!  

Costica Tudose, presedintele clubului Juventus Falticeni, sustine ca a avut câteva discutii cu primarul Vasile Tofan în urma carora nu au ajuns la un numitor comun. „ Eu am cerut o suma cu care Primaria sa contribuie pentru echipa de fotbal iar domnul primar Tofan a propus o alta suma. Daca nu ajungem la o întelegere exista posibilitatea sa nu mai sustin financiar echipa” a precizat presedintele Juventusului.

Vizavi de restantele financiare pretinse de jucatori, Costica Tudose a fost transant. „ Fotbalistii si-au primit toti banii. Unii au primit chiar mai mult decât ar fi meritat mai ales în conditiile în care nu suntem în grafic cu obiectivul propus pentru acest sezon” a încheiat finantatorul echipei.  

Date fiind problemele pe care le întâmpina la Falticeni, unii dintre fotbalistii formatiei de pe malul Somuzului ar dori sa paraseasca Juventus-ul. Unul dintre cei mai vehementi jucatori este atacantul Andrei Ailenei. „ Vreau sa discut cu domnul Tudose si daca nu se rezolva ceva ma voi gândi foarte serios sa plec de la Juventus. Exista chiar posibilitatea sa ma las de fotbal. Mai sunt si alti colegi de-ai mei care se gândesc sa plece de la echipa” a spus golgheterul echipei Juventus Falticeni. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version