Angajatii Strabag au lasat de izbeliste lucrari de subtraversare a drumului european E 576 din Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Serban a declarat joi, ca firma austriaca Strabag va fi amendata de Primarie si de Politie pentru ca a abandonat lucrari de subtraversare a drumului european E 576 din municipiu care afecteaza circulatia autovehiculelor. Angajatii firmei Strabag, societate care realizeaza lucrarile de reabilitare a retelei de apa din municipiul Câmpulung Moldovenesc prin programul SAMTID, au plecat în vacanta de sarbatori si nu au acoperit lucrari de subtraversare a E 576 pe raza municipiului.

Gabriel Seban a precizat joi, ca angajatii de la Strabag sunt înca în vacanta si au uitat de subtraversarile de pe drumul european E 576 care au, în unele locuri, si jumatate de metru adâncime, creând probleme majore celor care circula cu autovehiculele.

Seful municipalitatii câmpulungene si-a exprimat surprinderea ca Unitatea de implementare a proiectului nu adopta nici un fel de masuri fata de modul în care firma Strabag întelege sa efectueze lucrari în judet.


Intră acum și în grupul de