Accident cu cinci răniți la Udești. Mașina în care se aflau a lovit un capăt de podeț, după care s-a răsturnat într-un lan de porumb

Cinci persoane s-au ales cu răni după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident produs pe raza comunei sucevene Udești.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, marți noapte, un bărbat, de 22 de ani, din comuna Verești, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile, unde a lovit un capăt de podeţ din beton, după care s-a răsturnat într-un lan de porumb.

”În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto şi a patru pasageri, respectiv o tânără, de 17 ani, din comuna Cristești, județul Iași, un bărbat, de 19 ani, din comuna Udești, o tânără, de 15 ani, din comuna Fîntînele și un băiat, de 17 ani, tot din comuna Fîntînele”, arată sursa citată.

lan de porumb

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice. (I.L.)