Titularizare Suceava 2016:Un candidat a fost eliminat, 50 s-au retras, iar 59 au absentat


Intră acum și în grupul de

Un candidat la Concursul de Titularizare a fost eliminat din examen fiind găsit cu telefonul mobil asupra sa, alţi 50 de candidaţi s-au retras din examen, iar 59 au absentat.

examen titularizare

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Cezar Anuţei, a declarat, miercuri, pentru NewsBucovina că la concursul de Titularizare din acest an s-au înscris 657 de cadre didactice sucevene, din care 59 au absentat, 50 s-au retras din examen, iar un candidat care susţinea proba scrisă la educaţie fizică şi sport a fost eliminat din examen fiind depistat cu telefonul mobil asupra sa.

Anuţei a spus că 547 de teze din judeţul Suceava au fost trimise spre evaluare într-un alt judeţ.

El a mai spus că la concursul de Titularizare din acest an au fost scoase la concurs 603 posturi didactice/catedre vacante/rezervate, din care 94 sunt titularizabile, având o viabilitate de cel puţin patru ani, iar 509 posturi au o viabilitate mai mică de patru ani.

Afişarea rezultatelor este prevăzută pentru data de 27 iulie 2016, în timp ce înregistrarea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare vor avea loc în perioada  27-28 iulie 2016.

Rezolvarea contestațiilor este prevăzută pentru perioada 29 iulie și 1 august 2016, iar afişarea rezultatelor finale va avea loc în data de 3 august 2016.

Reamintim că la concursul de Titularizare din anul 2015, în judeţul Suceava au fost scoase la concurs 467 de posturi în învăţământul preuniversitar, din care doar 63 erau titularizabile, având o viabilitate de minimum patru ani, iar restul aveau o viabilitate sub patru ani.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de