PNL Suceava sustine ca PDL doreste sa se substituie PSD, si vrea sa devina partid unic


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat vineri, într-o conferinta de presa ca în perioada 2000 – 2004 PNL a acuzat frecvent „pesedizarea” judetului prin metode neortodoxe, atunci când PSD dorea sa devina partid unic si a subliniat ca în timpul guvernarii 2004 – 2008 PNL nu a conditionat alocarea de fonduri catre primarii de înscrierea primarilor în PNL.

„Astazi vedem un atac furibund al PDL asupra primarilor si candidatilor de primari liberali, atac care vizeaza trecerea lor la PDL, motivând, la fel ca si PSD, ca daca nu vor candida din partea lor, nu vor primi fonduri si nu vor fi protejati de marele partid prezidential”, a spus Mihai Aurel Steiciuc.

Acesta a aratat ca de fapt PDL nu are candidati cu sanse la alegerile locale si atunci încearca prin „intimidare si santaj” sa-si gaseasca oameni care sa câstige. „Nu vor putea amagi din nou populatia. Traian Basescu nu candideaza în fiecare localitate, nu candideaza în acest an si mai are doar un an mandat”, a mentionat vicepresedintele PNL Suceava.

Vicepresedintele PNL Suceava sustine ca PDL doreste sa se substitue PSD, si vrea sa devina partid unic, uitând ca electoratul a condamnat în 2004 tocmai acest mod de a face politica.

„PNL Suceava condamna actiunea PDL si-i considera pe cei care vor ceda presiunilor PDL drept slabi de înger sau ca le e frica de amenintarea cu DNA. Pe viitorii candidati PDL atrasi de la alt partid îi consideram oameni usor santajabili”, a mai adaugat Mihai Aurel Steiciuc.


Intră acum și în grupul de