Peste 2300 de pachete de ţigări depistate de poliţiştii de frontieră din PTF Siret


Intră acum și în grupul de

Peste 2300 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană au fost depistate , marţi, în în două autoturisme de către poliţiştii de frontieră şi de lucrătorii vamali de la PTF Siret.tigari contrabanda

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Porch Seriţan, cele 2321 de pachete de ţigări erau ascunse în locuri special amenajate în tavan și pereții laterali ai unui microbuz, precum şi într-un spațiu special amenajat în airbagul dreapta față și roțile unui autoturism.

Poroch Seriţan a spus că ambii conducători auto, unul în vârstă de 31 de ani, iar altul în vârstă de 22 de ani, din judeţul Suceava, au fost sancționați contravenţional cu amenzi în valoare de 10.000 lei, respectiv 6.000 lei, iar întreaga cantitate de ţigări în valoare de 2.847 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Cele două autovehicule în valoare de 35.000 lei și respectiv 6.800 lei au fost indisponibilizate în vederea confiscării, deoarece aveau confecționate spații special amenajate pentru transportul țigărilor, a mai spus Poroch Seriţan.

Alte 2000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite de poliţiştii de frontieră de la SPF Brodina

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, a declarat că

şi polițiștii de frontieră din cadrul SPF  Brodina au descoperit în zona de competenţă mai multe baxuri cu ţigări ce conţineau 2.000 pachete de țigări, marca Marble, de proveniență ucraineană.

Ţigările în valoare de aproximativ 22.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, a precizat Poroch Seriţan.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de