OJFL Suceava vrea sa afle daca standardul de moralitate a lui Traian Basescu este cel al Elenei Udrea


Intră acum și în grupul de

Femeile liberale sucevene solicita presedintelui Traian Basescu sa explice termenul de „moralitate ireprosabila” aratând ca daca modelul Basescu înseamna „standardul de profesionalism si moralitate a doamnei Elenei Udrea” atunci, femeile liberale se declara imorale.

Într-un comunicat de presa, Organizatia Judeteana a Femeilor Liberale Suceava îsi exprima „profunda indignare” si „dezaproba cu vehementa” atitudinea lipsita de respect si consideratie a presedintelui Traian Basescu fata de doamna Norica Nicolai, vicepresedinte al Senatului României.

„Doamna Norica Nicolai este, prin calitatea sa de presedinte al Organizatiei Nationale a Femeilor Liberale, un model de conduita politica si moralitate. Prin atitudinea sa domnul Basescu a dat înca odata dovada ca practica discriminarea si pune mai presus interesele personale de interesele statului”, se arata în comunicat.

Femeile liberale sucevene arata ca sunt interesate ca domnul Basescu sa explice ce înseamna, în perceptia domniei sale, ”moralitate ireprosabila”.

„Noi ne pregatim pentru urmatoarele alegeri si vrem sa întelegem ce înseamna ”modelul de moralitate Basescu”. Daca modelul Basescu înseamna standardul de profesionalism si moralitate al doamnei Elena Udrea atunci noi, femeile liberale, ne declaram imorale”, se mai arata în comunicat.


Intră acum și în grupul de