Politistii suceveni au depistat trei botosaneni ce urmau sa transporte ilegal mai multe persoane in Italia


Intră acum și în grupul de

Trei botosaneni sunt cercetati dupa ce intentionau sa transporte contra sumei de câte 180 euro, mai multe persoane în Italia, promitându-le si locuri de munca. Potrivit IPJ Suceava, joi, lucratorii Biroului Politiei Rurale din cadrul Politiei municipiului Suceava, în baza unor activitati informativ-operative i-au identificat pe L.CONSTANTIN, în vârsta de 32 ani, M. GHEORGHE, în vârsta de 45 ani – ambii din  municipiul Botosani si B. DUMITRU, în vârsta de 30 ani din comuna Vladeni, judetul Botosani, care urmau sa transporte cu 3 microbuze, ultimul înmatriculat în Italia, mai multe persoane din judetele Suceava si Botosani la lucru în  Italia.

În urma cercetarilor s-a stabilit ca persoanele racolate, în schimbul transportului si a promisiunii din partea celor trei a unui loc de munca, achitau câte 180 euro.

Conducatorii celor trei autoturisme nu posedau licente pentru transport, de executie pentru vehicul, de executie pentru traseu, iar banii nu erau contabilizati.

Acestia sunt cercetati pentru savârsirea infractiunilor de nerespectare a regimului transportului rutier public, înselaciune si evaziune fiscala.


Intră acum și în grupul de