Jandarmii au aplicat 316 sanctiuni scandalagiilor din salile de judecata


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Suceava considera cooperarea interinstitutionala cu parchetele si instantele judecatoresti ca fiind una foarte buna, dovada fiind faptul ca cele 225 dosare instrumentate în decursul anului 2007 de catre lucratorii inspectoratului au fost acceptate de catre parchetele de pe lânga instantele de judecata, apreciindu-se calitatea actelor întocmite, a precizat inspectorul-sef al IJJ Suceava, colonelul Eugen Salar.

Acesta a mai precizat ca, în anul 2007 Inspectoratul de Jandarmi Judetean Suceava a executat 1307 misiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere, fiind conduse în fata instantelor de judecata 504 persoane. „Nu în toate cazurile procedura de aducere în fata organelor jurisdictionale a fost îndeplinita, deoarece unii dintre cei vizati sunt plecati din tara, lipsesc de la domiciliu sau nu mai locuiesc la adresele precizate în documentele de identitate” a spus seful IJJ Suceava.

Jandarmii suceveni mai au în obiectul de activitate, mentinerea ordinii interioare în 20 sali de judecata. „Efectivele care au asigurat mentinerea ordinii interioare la instantele judecatoresti au aplicat un numar de 316 sanctiuni contraventionale, în crestere cu 35 la suta fata de anul precedent, în valoare de 35.680 lei si au constatat un numar de 3 infractiuni, contribuind astfel la buna desfasurare a sedintelor de judecata” a mai adaugat colonelul Salar. 


Intră acum și în grupul de