O bunică a alertat pompierii după ce nepotul ei de 11 ani nu răspundea la ușă. Vezi ce făcea băiatul când salvatorii au ajuns la el


Intră acum și în grupul de

Dispeceratul pompierilor militari suceveni a fost sesizat joi seară de către o bunică speriată, prin numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că nepotul ei, în vârstă de 11 ani, nu mai răspunde la uşă şi nici la telefon.

pompieri, deblocare usa apartament (1)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt.adj. Alin Găleată, salvatorii s-au deplasat pe strada Calea Burdujeni, din municipiul Suceava, cu o autoplatformă şi o ambulanţă SMURD. Apartamentul femeii se afla la etajul IV şi avea una din ferestre deschisă.

”După ce a fost fixată autoplatforma, pompierii au întins braţul telescopic, până în apropierea ferestrei cu pricina. Un militar a pătruns în apartament şi l-a găsit pe băiat dormind, cu televizorul deschis (evident, pe un canal de desene animate). Echipajul SMURD l-a monitorizat din punct de vedere medical, fără să constate probleme deosebite”, a declarat Găleată, precizând că misiunea s-a încheiat cu succes la ora 21:10.

 

 


Intră acum și în grupul de