Absolventul Colegiului Militar din Câmpulung Moldovenesc care a obținut media 10 la Bacalaureat a fost premiat de şeful Statului Major al Forţelor Terestre


Intră acum și în grupul de

Elevul plutonier adjutant Adrian-Gabriel Florescu, de la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, a fost premiat de şeful Statului Major al Forţelor Terestre, general-maior dr. Dumitru Scarlat, pentru rezultatul deosebit obţinut la examenul de Bacalaureat.

Foto: Nicuşor Comănescu
Foto: Nicuşor Comănescu

 

Adrian-Gabriel Florescu a promovat examenul maturităţii cu media 10 și se pregăteşte intens pentru examenul de admitere la Institutul Medico-Militar din București.

Alți șapte elevi din județul Suceava au mai obținut media 10 pe linie la examenul de Bacalureat. Este vorba despre trei absolvenți ai Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava, Mihai Prelipcean, Alexandra Ionela Andriciuc și Magda Mădălina Olaru precum și Daniel Ciobanu de la Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor, Adina Luisa Lavric de la Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, Andreea Nistor de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava și Iuliana Maria Levinschi de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava.


Intră acum și în grupul de