Tenis : Romanii si-au aflat adversarii de la Australian Open


Intră acum și în grupul de

Primul mare turneu de tenis al anului este pregatit de debut. Un aspect foarte important este participarea a nu mai putini de cinci români, un numar mare tinând cont de regresul înregistrat de sportul alb în ultimii ani în tara noastra.

În turneul masculin, Andrei Pavel l îl va întâlni pe rusul Igor Andreev, cap de serie numarul 31. Daca va reusi sa treaca mai departe, „Cneazul” va da piept cu învingatorul disputei dintre belgianul Kristof Vliegen si francezul Olivier Patience. Tot în turul I la baieti, celalalt reprezentant al României, Victor Hanescu va evolua împotriva francezul Paul-Henri Mathieu, cap de serie numarul 23, iar în cazul în care va accede în turul urmator va juca împotriva castigatorului partidei dintre Paul Capdeville (Chile) si Brydan Klein (Austria).

În turneul feminin, Sorana Cârstea o va întâlni pe Ana Ivanovic, nimeni alta decât a patra favorita a întrecerii. O alta tenismena din România, Edina Gallovits, va juca împotriva canadiencei Stephanie Dubois, Raluca Olaru o va întâlni pe cehoaica Nicole Vaidisova, cap de serie nr 12, iar daca va obtine calificarea în turul doi, va juca în compania câstigatoarei partidei dintre estonianca Kaia Kanepi si australianca Alicia Molik.  
Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, va debuta luni 14 decembrie, la Melbourne.


Intră acum și în grupul de