Fotbal : In opinia lui Mitica Dragomir, Goian face 10 milioane de euro


Intră acum și în grupul de

Seful Ligii, Mitica Dragomir a declarat ca pretul de 10 milioane de euro, impus de Gigi Becali pentru un posibil transfer al fundasului Dorin Goian nu este unul iesit din comun.

Presedintele Ligii spune ca suceveanul  Goian se ridica la acel nivel si ca toti fotbalistii de valoare din primul esalon ar trebui pastrati la club pentru ridicarea nivelului Ligii I.  

“Pretul de 10 milioane pentru Goian nu este mare. Pai, daca ai vrea sa-l aduci pe Goian din straina

tate în România, ai putea sa îl iei sub suma asta? Dar e român si d-aia se dau mai putini bani pe el, ca daca ar fi strain… Dar daca Goian ar juca câtiva ani, în Anglia, ar ajunge între primii trei fundasi centrali din Europa. Jucatorii de valoare ar trebui tinuti în tara, dar eu sunt si obiectiv, îmi trag spuza pe turta mea, pentru ca vreau sa urce Liga I cât mai mult în clasamente. Totusi, ar trebui sa ne tinem valorile în tara si sa nu mai aducem straini de mâna a doua. Baietii aia de 50.000-100.000 de euro nici nu sunt jucatori, dar fiecare echipa, dupa puterile ei”, a declarat Dragomir.

Ultimul club care s-a aratat interesat de suceveanul Dorin Goian este Dinamo Kiev. Ucrainienii s-au aratat dispusi sa plateasca 7 milioane de dolari pentru a-si asigura serviciile fundasului stelist.

În urma cu trei saptamâni, în cadrul emisiunii Fair-Play de la Intermedia TV, Dorin Goian a precizat ca suma pe care Gigi Becali o cere în schimbul unui transfer al sau în strainatate este mult prea mare. Tot atunci, Goian a mai spus ca ar prefera un transfer în Germania sau Anglia. 


Intră acum și în grupul de